Hlavní navigace

K vybraným notebookům Sony VAIO připojení od O2 na tři měsíce

7. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Sony představila letní akci, v jejímž rámci k notebookům z řady Sony VAIO Z12 a Sony VAIO S12 bude přikládána SIM karta pro připojení k Internetu přes mobilní síť Telefóniky O2 a její nový datový tarif založený na principu předplacené služby. Sony v rámci akce nabízí tři měsíce resp dvanáct týdnů připojení zdarma. Po vložení SIM karty do modemu integrovaného ve zmíněných noteboocích bude možné bezplatně surfovat týden a po registraci na webu o2pripojse.cz pak ještě dalších jedenáct.…

Společnost Sony představila letní akci, v jejímž rámci k notebookům z řady Sony VAIO Z12 a Sony VAIO S12 bude přikládána SIM karta pro připojení k Internetu přes mobilní síť Telefóniky O2 a její nový datový tarif založený na principu předplacené služby. Sony v rámci akce nabízí tři měsíce resp dvanáct týdnů připojení zdarma. Po vložení SIM karty do modemu integrovaného ve zmíněných noteboocích bude možné bezplatně surfovat týden a po registraci na webu o2pripojse.cz pak ještě dalších jedenáct. Využít lze jak GPRS/EDGE, tak rychlé datové přenosy v rámci budované UMTS sítě.

Po uplynutí tří měsíců je možno dokoupit kredit a surfovat dál. Předplacené připojení k Internetu od Telefóniky O2 však nepatří k nejvýhodnějším na trhu. Mezi nedostatky lze zařadit denní limit 500 MB (po jeho překročení klesá rychlost na 32 kbit/s). U:fon nabízí pro předplacené připojení limit 1 GB, ovšem zase operuje s kalendářními dny a Telefónica O2 s 24hodinovým úsekem, což je výhodnější. U:fon je však levnější, protože si za jeden den připojení účtuje 29 korun a Telefónica O2 pak 50 korun s tím, že cena klesá dle předplacené doby. Při předplacení třiceti dnů cena za jeden den klesne na 30 korun. Více v článku O2 nabízí: mobilní Internet na 24 hodin (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).