Hlavní navigace

Kabelový Internet používá v ČR přes 176 tisíc lidí

24. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Prostřednictvím kabelové televize se v Česku k Internetu vysokorychlostně připojuje téměř 176 tisíc uživatelů. Vyplývá to z posledního odhadu České asociace kompetitivních komunikací (ČAKK), která sdružuje zejména kabelové operátory. Podle Karnevalu je za poptávkou po Internetu přes kabelovku absence několikasetkorunového paušálu za pronájem telefonní linky, která je běžná u konkurenční služby ADSL. Samotný Karneval zaznamenává rekordní nárůst počtu zákazníků – osm tisíc během dvou měsíců. …

Prostřednictvím kabelové televize se v Česku k Internetu vysokorychlostně připojuje téměř 176 tisíc uživatelů. Vyplývá to z posledního odhadu České asociace kompetitivních komunikací (ČAKK), která sdružuje zejména kabelové operátory. Podle Karnevalu je za poptávkou po Internetu přes kabelovku absence několikasetko­runového paušálu za pronájem telefonní linky, která je běžná u konkurenční služby ADSL. Samotný Karneval zaznamenává rekordní nárůst počtu zákazníků – osm tisíc během dvou měsíců. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).