Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kam se poděla slušnost? od anonym - Jedno z možných řešení. http://vtm.zive.cz/aktuality/reuters-vytahl-zbran-proti-hulvatum

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2010 19:37

    Lweek (neregistrovaný)
    Souhlasím ačkoliv nevěřím té ztrátě návštěvnosti. Lidé na ezíny přece nechodí planě diskutovat, ale hlavně si číst články.
  • 9. 10. 2010 22:27

    anonymní
    Hloupost. Na novinkach ci kde diskutuji jen overeni lide a co navstevntost? To se absolutne nijak neprojevilo. NIKDO nechodi na weby jen kvuli diskusi a nikdo neprocita desitky diskuse plne zumpnich prispevku :)
  • 10. 10. 2010 3:11

    lol (neregistrovaný)
    nerekl bych, ze zavedenim registraci na novinkach se diskuse zkvalitnila, je to stale stejna zumpa ikdyz na aktualne/idnes nema, tam uz se par let neobtezuji ani na odkaz diskuse klikat.
  • 10. 10. 2010 15:53

    anonymní
    Také si to myslím. Občas čtu diskuse u zajímavých článků na iDnes (Mimochodem, těch kvalitních je čím dál méně. Ale to to je problém celého českého Internetu, i Lupy.), ale pokud počet příspěvků přesáhne 100 je to ztráta času. Minimálně 60% příspěvků bude balast a urážky. Nemá vůbec cenu ztrácet čas kvůli pár perlám a "prohrabávat" se diskusí.
  • 10. 10. 2010 18:42

    Calamity Jane (neregistrovaný)
    Za prvé tam máte chybu: ne komeníkům, ale má být kominíkům. Za druhé: máte z nějakého mně neznámého důvodu pocit, že kominíci musí být nutně obhroublí a nevzdělaní? Můj otec byl kominíkem, IQ 148 by mu jistě stačilo i na studia, ale byl z chudé rodiny. Já jsem dcera kominíka, za obhroublou ani nevzdělanou se nepovažuji. Mám několik vysokých škol i postgraduál, na VŠ jsem i svého času přednášela, nedomnívám se, že by se mým přičiněním neb přičiněním mého otce byl net (jak vy říkáte) "zprůměrován"? Asi Vám nerozumím. Mohl byste prosím Vaše tvrzení ještě podrobněji vysvětlit pro nás obhroublé a nedovzdělané, kteří pocházíme například z rodin kominíků? Budu se snažit z hloubi své duše Vám, jistě vysoce vzdělanému odborníkovi, porozumět, seč mi budou mé duševní síly stačit!
  • 9. 10. 2010 12:34

    XY (neregistrovaný)
    To je ale přece běžné řešení, které se zcela běžně používá už minimálně DESET LET !!! Tedy máte tzv. diskutérský kodex a kdo ho poruší jede. Tedy některé servery si velice pečlivě vybírají své discuréty a mají samozřejmě na to aby si zaplatily nonstop dohled. Jiné pak by samozřejmě třeba podoboným opatřením ztratily veškerou návštěvnost. Takže jsou takové a i makové a mnoho mezi tím, někde na tom rozhraní, velmi tvrdého přístupu a měkkého, velmi tolerantního přístupu. Prostě, někde se smí něco, někde všechno a někde skoro nic. To je přece zcela běžné. A kdo jaký postup zvolí a jak si to udělá na svém serveru, to je jen a jen jeho věc. Stejně jako kam návštěvník vleze, to je také jeho věc. Osobně na ty nejdvrdší nelezu, protože mi ten opruz už vadí. A na ty úplně nejměkčí a zcela bulvární už nelezu taky, protože mi zase vadí proklikávat se tunou smetí, nežli narazím na něco hodnotnějšího. Takže se zase pohybuji někde kolem toho středu, tedy trocha vulgarity a vtípků pro zpestření neškodí, ale nesmí jí být příliš. Jinak nejde ani o změnu podnebí nebo ekonomiky nebo zbrutálnění generací a podobné bláboly, které se člověk dočte. Jde zcela a jednoduše o to, že net byl roky jen pro někoho, řekněme pro bohatší, řekněme pro kultivovanější, řekněme pro vzdělanější. Ovšem za těch deset let se dostal všude, čili i k uklízečkám, dlaždičům, zedníkům, dojičkám krav, kotelníkům, komeníkům, číšníkům... Tím nechci nějak bagatelizovat tato povolání nebo naznačovat, že bych si nevážil oněch profesí, ale jsou používána jako určitá synonyma nevzdělanosti a obhroublosti a tak tedy se zprůměroval nebo obroubl trochu i net. Naprosto normální a nevím, co se na tomto běžném faktu má řešit nebo proč o tom vůbec psát. Když to tak prostě je a každý to ví. S dostupností většině, prostě přišel průměr. Čili zmizela určitá kultivovanost a zvýšila se lehce obhroublost. Není na tom co řešit. Ale jako samozřejmě existují restourace jenom pro někoho nebo všelijaké kluby. Tak samozřejmě existují i servery jen pro někoho. Je otázkou každého zde usiluje o nějaký klub, kde bude mít určitou kvalitu nebo zda mu stačí bulvar atd.atd. není prostě na tom, co rozebírat a řešit. Defakto zbytečná diskuse.
  • 10. 10. 2010 20:56

    anonymní
    Ale lehni, ženská bláznivá, popudlivá, to tam mám chybu jen jednu ? To bych se divil... Kominík prostě byl špinavý od sazí a bral se tak. Také se říkalo, že nosí štestí a měl se člověk při potkání kominíka chytit za knoflík... To jsem mohl použít pekaře, že je od mouky... Doufám, že se zase ozve dcera nějakého velkovýrobce housek s třemi VŠ. Jinak jsem tam uvedl, že proti těm povoláním nic nemám. Ale říkalo se, uč se nebo z tebe bude zedník nebo popelář nebo kominík atd. Kdo normální by dobrovolně do těch výšek na ty střechy lezl...? Asi...To nevím, byl to příklad... Tak si vymyslíme třeba krysaře nebo koho. Je mi to fuk. Co jsem chtěl říci jsem řekl, jako urážení kominíků to rozhodně myšlené nebylo. Ovšem takto přesně po té vznikají ty hádky na oněch serverech... Jeden něco napíše a jiný bezdůvodně vyskočí. Dobrá, tak já se vám omlouvám za kominíka a doufám, že za 5 minut si to přečte dcera, neteř nebo matka nebo sestra zedníka a pojede to vesele dál...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).