Hlavní navigace

Názor k článku Karel Pavlíček: Na bilancování Intextu je ještě brzy od anonym - Ano, podvod je mé oblíbené slovo. Na internetu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2008 21:28

    bez přezdívky
    Ano, podvod je mé oblíbené slovo. Na internetu se to totiž různými podvodníky, kteří oblbují neznalé lidi, jenom hemží. Člověk se musí mít na pozoru.

    Nevím proč takto nestydatě lžete. Tato reklama totiž není "určitým formátem reklamy na klíčové slovo, známé z vyhledávačů". Protože u kontextu nikdo nic cíleně nevyhledává.

    Jistě chápete, že když vyhledávám ve vyhledávači "dovolená v Chorvatsku" a objeví se inzeráty na "dovolenou v Chorvatsku", je to silně odlišná situace, kdy čtu o zabitém velvyslanci v zahraničí a na slovo "zahraničí" je navázána reklama na "zahraniční dovolenou v chorvatsku". Nebo mi dokážete vysvětlit, jak tyto dvě věci souvisejí?

    Kontextová reklama pro inzerenta funguje pouze v tom okamžiku, kdy se u článku na nějaké téma objeví inzeráty na stejné téma. Tedy např. čtu článek o podzimní údržbě zahrady a objeví se inzeráty na prodej krovinořezů. To je ten pravý kontext! Pak to má smysl a takové inzeráty můžou něco přinést. V opačném případě je to vyhazování peněz.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).