Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kdy mezi sebe "ajtíci" konečně pustí ženy? od Michal Krsek - Kupodivu na UISK FF UK (Knihovnicky ustav Filozoficke...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2006 8:05

    Michal Krsek
    Kupodivu na UISK FF UK (Knihovnicky ustav Filozoficke fakulty Uiverzity Karlovy) mame prevahu zen. Zajimave je, ze uvahy nad tim, jak posilit muzsky element, vedou predevsim muzi. Mozna je rypani se v tomto problemu domenou muzu a nekolika trhlych zen (ale treba se mylim).

    Co se tyce kvality diskusi, pokud se podivame hluboko do historie LUPY, zjistime, ze diskuse byvaly tvrde, ale k veci. Nicmene laicizaci k sobe LUPA pritahla jisty typ lidi a obavam se, ze se to muze zlepsit pouze tim, ze by zacala vydavat odborne texty (cimz by prisla o vetsinu ctenaru).

    Pokud se tyce kvality diskuse pod konkretnim clankem, myslim, ze diskusi teto urovne uz LUPA par zazila (u zenskych i muzskych autoru). Napriklad clanek pana Kalala o "predavani osobni dat RIPE" (mimochodem, LUPA stale dluzi druhy dil ci omluvu), par clanku od pana Bednare, Macicha nebo nektere clanky od Rity Puzmanove.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).