Hlavní navigace

Názor k článku Kdy začnou zaměstnavatelé pást po vaší digitální identitě? od Dan Lukes - No, neni to rozumne tak, jak si to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2000 15:38

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    No, neni to rozumne tak, jak si to asi predstavujete, ale presto to lze - takove "promiskuitni" jednani vsak nemohu trpet kazdemu, ale pouze "vlastnim" - takze podobne chovani toleruji z vnitrnich IP adres, ale nikoli z vnejsich.

    Co se starych dobrych casu tyce, tady proste doba stare casy prekonala a uzivatel je s daleko vetsi pravdepodobnosti (Internetove) nevzdelany laik nez drive - a tak zatimco drive se clovek pripojil telnetem (zlate doby - to se taky jeste nedbalo ani na bezpecnost) na ten "svuj" jediny domaci pocitac ze ktereho vzdy postu vyrizuje - a tim mel jednu adresu, dneska se musite vyrovnat s laickymi lec mobilnimi uzivateli, ktery si svuj MUA nosi sebou a pochopitelne si nebudou zakladat a pouzivat e-mailovy ucet v kazdem miste, kde ziskavaji IP konektivitu. Ani by to nebylo rozumne. A tak se Internet musi v tomto smeru vyrovnat s realitou a vytvorit takove postupy, aby to bylo mozne a pritom to zustalo pouzitelne a pokud mozno co nejmene zneuzitelne. A, IMHO, se s tim uz do znacne miry vyrovnal - a zbytek je na ceste.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).