Hlavní navigace

Názor k článku Když je hotline nedobytná od Bennie - Rád bych tuto debatu ukončil, protože mi přijde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 11. 2007 16:55

    Bennie
    Rád bych tuto debatu ukončil, protože mi přijde nesmyslná, proto předem avizuji, že na Váš další příspěvek již neodpovím.

    Jen krátký komentář, pokud Vám v době, kdy i moje babička je připojená přes 5Mbps linku přijde příloha v řádu MB jako velký objem dat, který je potřeba avizovat předem, pak jste zřejmě zaspal trochu dobu.

    Pokud se připojujete přes komutovanou linku a stahujete si přes POP3 emaily rovnou celé, a nikoliv pouze hlavičky, tak Vám to čekání patří, protože je to Vaše blbost, vy si svým úkonem (F9:) zahltíte svojí komutovanou linku (teda pokud nejste masochista labužník). Nehledejte problém tam, kde není. 300MB bych i přes UPC Professional odesílal pěkně dlouho na to, aby mne to odradilo pro příště. A jestli páteří proteče za časovou jednotku x GB a z toho 1 procento emailových příloh nebo 1,1 procenta, to myslím v komplexním trafiku stejně nepoznáte. A nedělám si iluze, že to bude o moc víc, když i UPC kdesi psalo (pokud si dobře pamatuji) že cca 60procent stejně dělá P2P. Kdyby mailové přílohy byly ten největší problém se zátěží, myslím, že bychom si všichni mohli pískat hodně zvesela.

    Přeji hezký zbytek dne.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).