Hlavní navigace

Názor k článku Kolik stála univerzální služba? od rtfm - Je mi z Vas na bliti, vazeni zastanci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 9. 2002 18:22

    rtfm (neregistrovaný)
    Je mi z Vas na bliti, vazeni zastanci telekomu a odpurci univerzalni sluzby jako "socialistickeho prezitku". Vase ciny z dob komunismu ci ciny vasich predku vas nuti se ted stylizovat do role nejpravicovatejsich pravicaku, lec ubohost z vas primo odkapava. Smahem oznacit oponenta politickou nalepkou jen kvuli nazoru na konkretni problem jiste neni korektni.

    Skoda, ze zapominate na to, ze zrovna telekom dostal obrovsky dar, jediny mel pravo dost dlouho provozovat hlasove linky pro verejnost, rozvest si onu nejproblematictejsi "posledni mili". Zapominate podvedome ci umyslne?

    Myslim, ze leta monopolu by se dala dobre ekonomicky vycislit, vcetne ostatnich pozitku (at slouzi, pane Dyba). Vzdyt v teto zemi se toho zasantrocilo tolik, a casto u toho byli byvali komunisticti potentati i podrztaskove, citici se dnes jako velci bossove.. A napadajici ty s jinym nazorem po politicke linii, jako kdysi.. Byt o 15 let mene, drepeli byste pro zmenu na stranickem sekretariatu tehdy vedouci strany ci aspon na svazackych postech. Znam a poznam takove, a myslim, ze mam mandat jimi pohrdat.

    Omlouvam se slusnym diskuterum s normalnim zpusobem prezentace jakehokoli nazoru na konkretni problem, ovsem pristup a la mitch je bolsevicky kazdym coulem, necht uz se dotycny stylizuje do jekekoli role.

    PS:Pokud se dostanete do marasmu vy sam Mitchi (a jemu podobni, mozna staci autonehoda a par navazujich udalosti) uz se to mozna nedozvime a prispejeme vam treba na vozik ci primo do klobouku.. Bude mi to jedno - vas kalny [pohled jiz nerekne nic o tom, jak jste chteli druhe nechat treba chcipnout v zari 2002.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).