Hlavní navigace

Názor k článku Konec Internet Exploreru: další válka, nebo vleklé příměří? od Lukas "benzin" benda - IFrame a obecne Frame se taky nepouziva protoze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2004 14:46

    Lukas "benzin" benda (neregistrovaný)
    IFrame a obecne Frame se taky nepouziva protoze je problemy s malym rozlisenim, treba na PDA. Btw. nenasel jsem jeste zadny problem, ktery se neda vyresit pomoci normalniho Framesetu. Ale to jen na okraj.

    O neco nize (nebo vise, nestuduji retezeni diskuse) pisete, ze Vase stranky nebudou podporovat Open-Source prohlizece, pak ale taky jednim dechem dodavate, ze to je duvod proc nepodporuje Operu. To spojeni nechapu, nebot Opera presi neni Open-Source projekt. Na druhou stranu, ale podporuje Mozillu, nebot staci nastavit identifikaci jako IE6XP a vsechno co mate ze strany serveru zakazane a o cem vrdite, ze muj prohlizec nezvladne najednou jede. Je to zvlastni schizofrenie.

    Pokud je tedy vasim cilem bojkotovat jine nez IE prohlizece, tak je nenazivejete OpenSource, nebot ne vsechny jsou OpenSource a nastudujte si, alespon Mozillu, aby jste nasel jeji slabiny a co vsechno neumi (ma spoustu zasuvnych modulu, ktere ji umoznuji pouzivat spoustu veci), pak teprve bude vase snaha korunovana uspechem.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).