Hlavní navigace

Konference Business & Information Forum 2010 již 1. června

11. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dne 1. června proběhne Business & Information Forum 2010, tedy již šestý ročník konference věnované informačním a komunikačním technologiím jako nástroji pro úspěšné podnikání, kterou pořádá TUESDAY Business Network. Na konferenci bude přednášet například publicista a investor Jiří Hlavenka o komunitních serverech a jejich vlivu na podnikové využívání Internetu. Patrick Zandl, šéfredaktor Lupy, vystoupí s přednáškou o nových technologiích a trendech v oblasti mobilních telefonů a jejich…

Dne 1. června proběhne Business & Information Forum 2010, tedy již šestý ročník konference věnované informačním a komunikačním technologiím jako nástroji pro úspěšné podnikání, kterou pořádá TUESDAY Business Network. Na konferenci bude přednášet například publicista a investor Jiří Hlavenka o komunitních serverech a jejich vlivu na podnikové využívání Internetu. Patrick Zandl, šéfredaktor Lupy, vystoupí s přednáškou o nových technologiích a trendech v oblasti mobilních telefonů a jejich využití ve firmách. O rizicích digitálních dokumentů jako o časované bombě v e-governmentu pohovoří Richard Kaucký (ředitel společnosti Software602) a Aleš Kučera (generální ředitel Novell Professional Services Česká republika).

Zástupce Microsoftu přispěje přednáškou o změnách přicházejících s cloud computingem. O aktuálním vývoji na poli počítačové bezpečnosti bude mluvit Václav Matyáš, vedoucí katedry počítačových systémů a komunikací na Masarykově univerzitě v Brně. Závěrečné panelové diskuse moderované Petrem Koubským se zúčastní i Taťána le Moigne z Googlu. Na stránkách konference naleznete kompletní program a další informace, zájemci o účast se již mohou registrovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).