Hlavní navigace

Konference Internet a Technologie 10 se blíží, zaregistrujte se včas

1. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už příští pondělí a úterý (7. a 8. června 2010) proběhne v Národní technické knihovně v pražských Dejvicích konference Internet a Technologie 10. Jde o třetí ročník konference, kterou pořádá sdružení CZ.NIC. Příspěvky a diskuze budou i tentokrát věnovány aktuálním tématům internetového světa. Například: podpis kořenové zóny, technologie DNSSEC, doménová bezpečnost nebo open source. Hlavním tématem je ale IPv6. V rámci dvou úterních bloků na toto téma se uskuteční prezentace, případová studie…

Už příští pondělí a úterý (7. a 8. června 2010) proběhne v Národní technické knihovně v pražských Dejvicích konference Internet a Technologie 10. Jde o třetí ročník konference, kterou pořádá sdružení CZ.NIC. Příspěvky a diskuze budou i tentokrát věnovány aktuálním tématům internetového světa. Například: podpis kořenové zóny, technologie DNSSEC, doménová bezpečnost nebo open source. Hlavním tématem je ale IPv6. V rámci dvou úterních bloků na toto téma se uskuteční prezentace, případová studie nebo panelová diskuse za účasti zástupců všech zainteresovaných stran.

V průběhu prvního dne konference Internet a Technologie 10 proběhne také vyhlášení výsledků pátého ročníku ankety Czech Open Source 2010, kterou již tradičně pořádá náš sesterský server Root.cz. Slavnostní vyhlášení celkového vítěze se v Národní technické knihovně uskuteční v pondělí 7. června v 17:20 hodin. Pokud máte o letošní témata konference zájem, přihlaste se na stránkách akce, kde najdete vedle registračního formuláře také kompletní program nebo informace k jednotlivým přednášejícím. Počet účastníků je omezen, zaregistrujte se včas. Lupa.cz je mediálním partnerem konference.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).