Hlavní navigace

Kuriozita: Brit prodává na eBay tchýni

7. 4. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Další kuriózní nabídka se objevila v minulých dnech na internetové aukční síni eBay. Dvaačtyřicetiletý britský občan Steve Owen nabídl za vyvolávací cenu ve výši jedné libry svou tchýni Caroline Allenovou, která se nedávno přistěhovala z USA. Caroline Allenová se na svého zetě obořila, protože jí dosti vadila vyvolávací cena. Není to poprvé a určitě ani naposledy, co se na internetových stránkách objevila podobně kuriózní dražba. Před časem jeden Číňan prodával svou duši a americký teenager…

Další kuriózní nabídka se objevila v minulých dnech na internetové aukční síni eBay. Dvaačtyřicetiletý britský občan Steve Owen nabídl za vyvolávací cenu ve výši jedné libry svou tchýni Caroline Allenovou, která se nedávno přistěhovala z USA. Caroline Allenová se na svého zetě obořila, protože jí dosti vadila vyvolávací cena. Není to poprvé a určitě ani naposledy, co se na internetových stránkách objevila podobně kuriózní dražba. Před časem jeden Číňan prodával svou duši a americký teenager zase své panictví. (iDnes)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).