Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Lidé tráví na Internetu více času, jsou ale netrpěliví od Ladislav - S tím souhlasím, ani redaktor Lupy nemůže vědět...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 3. 2008 8:32

    Ladislav (neregistrovaný)
    S tím souhlasím, ani redaktor Lupy nemůže vědět všechno. Proto použil statistiky Netmonitoru. V těchto statistikách si každý může zjistit, kolik lidí server Štěstí zná.

    Pokud pracujeme se statistikami a přehledy návštěvnosti, není těžké být objektivní. Očekával bych, že redaktora tohoto článku zarazí pro něho na první pohled zajímavý paradox - málo známý sever má 3 miliony návštěv měsíčně!? Ale pak to přece už není málo známý server.. Tedy alespoň v ČR.

    Poslední dobou mám pocit, že se redaktoři vyjadřují pozitivně jen o svých přátelích či inzerentech..
  • 13. 3. 2008 22:09

    Ladislav (neregistrovaný)
    Autor článku uvádí, že Štěstí.cz je poměrně málo známý seznamkový server. Na Netmonitoru měl ale za únor asi 300 000 reálných uživatelů, 3 miliony návštěv a přes 80 milionů zobrazených stran. Což jej řadí mezi 3 největší seznamky v ČR.

    Jakou tedy musí mít český server návštěvnost, aby jej autor hodnotil alespoň jako známý server? Není v tom něco osobního?
  • 14. 3. 2008 1:21

    Medvěd
    Nemohu a nechci mluvit za autora, ale já jsem se třeba o existenci serveru stesti.cz dozvěděl až z tohoto článku, přestože jména/adresy několika jiných seznamovacích serverů bych z rukávu hravě vysypal aniž bych je byl kdy osobně navštívil...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).