Hlavní navigace

LinkedIn získal v době finanční krize investici za 22,7 milionů dolarů

24. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Profesní sociální sít LinkedIn dokázala i v nejisté době uprostřed mezinárodní finanční krize získat od rizikových investorů další milionovou investici. Ta poslední, od června již druhá, je ve výši 22,7 milionů dolarů. Na první pohled to vypadá, že se síti daří krizi v podstatě ignorovat a to i přesto, že řada konkurenčních startupů naopak propouští. Pravda je, že LinkedIn přesvědčil rizikové investory ještě těsně před vypuknutím největších burzovních propadů před dvěma týdny. Server CNet News…

Profesní sociální sít LinkedIn dokázala i v nejisté době uprostřed mezinárodní finanční krize získat od rizikových investorů další milionovou investici. Ta poslední, od června již druhá, je ve výši 22,7 milionů dolarů. Na první pohled to vypadá, že se síti daří krizi v podstatě ignorovat a to i přesto, že řada konkurenčních startupů naopak propouští. Pravda je, že LinkedIn přesvědčil rizikové investory ještě těsně před vypuknutím největších burzovních propadů před dvěma týdny. Server CNet News také tvrdí, že je LinkedIn díky své hlavní uživatelské základně (profil zde má např. Bill Gates) oproti problémům chráněn lépe než konkurence. (Yahoo News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).