Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Lupa hledá nového šéfredaktora od Marek Antoš - Pravidelná ≠ každodenní. Můžete mít jiný názor, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 6. 2012 18:52

    Marek Antoš

    Pravidelná ≠ každodenní. Můžete mít jiný názor, ale já věřím tomu, že alespoň občasný osobní kontakt žádné technologie nenahradí.

    Na druhou stranu ale:
    - šéfredaktor Měšce bydlí v Ostravě,
    - šéfredaktor Roota bydlí v Liberci,
    - šéf Slunečnice bydlí v Plzni,
    - šéfredaktor Digizone bydlí v Pardubicích,
    - bývalý šéfredaktor Zdrojáku bydlí v Českých Budějovicích

    a asi vás nepřekvapí, že ani na jednoho z nich v našich kancelářích nenatrefím zrovna denně.:-)

    Něco podobného platí i pro šéfredaktora Lupy: čistě virtuální zapojení není možné, ale zároveň to není práce pondělí až pátek 8:30 až 17:00. Pokud to tak ale z té zprávičky/inzerátu nevyznělo, tak se omlouvám, měli jsme to napsat jasněji.

  • 6. 6. 2012 22:50

    Rdm (neregistrovaný)

    S tím přirovnáním jste to trochu nedal. Zaměstnanci stavebních firem se shromažďují jak v sídle firmy, tak na samotné stavbě a ať tak či tam jim jejich šéf rozdělí denní úkoly. Že je pak vykonávají mimo sídlo, je věc úplně jiná...

  • 6. 6. 2012 18:03

    Otakar Hobz (neregistrovaný)

    Pánové to je jasná diskriminace a hlupáctví. Každého kdo by mi z vaší skupiny řekl, že trvá na kanceláři bych okamžitě vyhodil. Vy jako technologický magazín, informátoři technologických novinek a publicisti o světě virtuálním trváte na fyzické existenci a přítomnosti? Jestliže existují stavební firmy, které na rozdíl od vás budují "hmotné statky" a nepotřebují se někde shromažďovat a díky technologiím o kterých vy bohužel jen píšete, tak je používají a pracují virtuálně bez kanceláří, tak jste k SMÍCHU. Škoda, že se vám nemohu vysmát do očí, protože to je tak směšný, až se za břicho popadám. Popíráte to o čem píšete a nevymlouvejte se na schůzky. Nákladově vychází služební cesty na 5% nákladů, které máte díky tomu, že někde v kanceláři sedíte na zadcích a myslíte, že se v Praze točí celý svět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).