Hlavní navigace

Macintosh se stěhuje z Excite

19. 12. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Apple změnila domovskou stránku prohlížečů instalovaných s operačním systémem MacOS. Původní domovskou stránku připravoval portál Excite, který po úpadku svého vlastníka nedávno pod novým vedením prošel kompletní přestavbou. Novým poskytovatelem domovské stránky pro Macintoshe se stal portál Netscape/AOL. Mluvčí Apple to vysvětluje lepší nabídkou informací od CNN/Time a zábavy Warner, jakož i kvalitním zázemím Netscape a AOL. Vzhledem k počtu uživatelů Macintoshů v USA se jedná i pro…

Společnost Apple změnila domovskou stránku prohlížečů instalovaných s operačním systémem MacOS. Původní domovskou stránku připravoval portál Excite, který po úpadku svého vlastníka nedávno pod novým vedením prošel kompletní přestavbou. Novým poskytovatelem domovské stránky pro Macintoshe se stal portál Netscape/AOL. Mluvčí Apple to vysvětluje lepší nabídkou informací od CNN/Time a zábavy Warner, jakož i kvalitním zázemím Netscape a AOL. Vzhledem k počtu uživatelů Macintoshů v USA se jedná i pro Netscape/AOL o výnosný obchod. Uživatelé změnu přijímají hořce. (MacCentral a News.com)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).