Hlavní navigace

Ředitel divize Multimedia Mafra a.s. Stanislav Holec odchází

30. 1. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

K 31. lednu končí ve společnosti Mafra a.s., vydavateli deníku MF DNES a internetového portálu iDNES, Stanislav Holec, dosavadní ředitel divize Multimédia. Pod jeho vedení spadají „nepapírové“ aktivity včetně portálu iDNES, televizní stanice Óčko a rádií. Stanislav Holec odchází po vzájemné dohodě a jeho místo nebude nadále obsazeno. Jeho práci převezmou ředitelé jednotlivých médií.

K 31. lednu končí ve společnosti Mafra a.s., vydavateli deníku MF DNES a internetového portálu iDNES, Stanislav Holec, dosavadní ředitel divize Multimédia. Pod jeho vedení spadají „nepapírové“ aktivity včetně portálu iDNES, televizní stanice Óčko a rádií. Stanislav Holec odchází po vzájemné dohodě a jeho místo nebude nadále obsazeno. Jeho práci převezmou ředitelé jednotlivých médií.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).