Pane Zandle,
vyjadreni pan Dimuna je ocividne odkaz na vyjadreni jineho politika (mam pocit ze to byl Kalousek), ktery bez dukazu stejnym obratem ('je to tak hloupe, ze to muze byt jedine...') obvinil CSSD. Poctivy novinar, ktery dba na vyvazenost, by tento fakt ve svem clanku uvedl. Vy jste ho neuvedl a nabizi se nekolik moznych duvodu - bud jste o tom nevedel (nedusledna novinarska prace - poctivy novinar by se omluvil a uvedl opravu) nebo ve kvuli svemu politickemu presvedceni nechtel vedet (nebo jeste hur vedel, ale zamerne ctenari manipuloval podle sveho politickeho presvedceni).
K tvrzeni ze za HOP09 stoji CSSD jste nepredlozil zadne dukazy . Pri podrobnejsim zkoumani zaznamu z WHOIS databaze lze zjistit, ze v dobe vytvoreni stranek hop09.cz vlastnila domenu stejna osoba jako antiparoubek.cz. Stranka antiparoubek.cz je jiz od roku 2008 silne zamerena proti predsedovi CSSD, viz http://web.archive.org/web/*/http://antiparoubek.cz
Musite zkonstruovat opravdu poradnou konspiracni teorii abyste autorstvi mohl pripsat nekomu od CSSD. Pri uvazeni proste Occamovy britvy (nejjednoduzsi teorie byva obvykle pravdiva) vychazi jako nejpravdepodobnejsi varianta ta, kdy za strankou antiparoubek.cz i hop09.cz stoji jedna osoba ktera proste nema rada jak pana Paroubka tak nove vzniklou stranu TOP09. Ale chapu, ze konspiracni teorie jsou vic sexy .-)
Názor k článku
Manipulace pomocí Facebooku: Stalker Catcher a mladí příznivci Jiřího Paroubka
ja (neregistrovaný)
---.109.broadband2.iol.cz
5. 1. 2010 1:49