Hlavní navigace

Média a svět z vyhlašování výsledků ankety Křišťálová Lupa 2009

30. 11. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V online archivu České televize si můžete přehrát včerejší vydání pořadu Média a svět, které se věnuje naší anketě Křišťálová Lupa 2009. Pořad se tentokrát natáčel přímo v pražském divadle Archa, kde proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění. Přehled vítězů již čtvrtého ročníku ankety hledající to nejlepší a nejzajímavější na českém Internetu nabízí i zdejší článek Známe vítěze ankety Křišťálová Lupa 2009. Na stránkách ankety je pak připravena také fotogalerie ze slavnostního…

V online archivu České televize si můžete přehrát včerejší vydání pořadu Média a svět, které se věnuje naší anketě Křišťálová Lupa 2009. Pořad se tentokrát natáčel přímo v pražském divadle Archa, kde proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění.

Přehled vítězů již čtvrtého ročníku ankety hledající to nejlepší a nejzajímavější na českém Internetu nabízí i zdejší článek Známe vítěze ankety Křišťálová Lupa 2009. Na stránkách ankety je pak připravena také fotogalerie ze slavnostního předávání cen.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).