Hlavní navigace

Měšec: Oskar podražil

2. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Bratrský server Měšec se dnes ve článku Oskar: skryté zdražování? pouští do cenové analýzy nových tarifů Českého Mobilu. Podle autorky Ivany Černé Oskar v důsledku změny tarifů podražil volání do vlastní sítě: Zdá se, že Oskar, který si vždy zakládal na odlišnosti od zbývajících dvou mobilních operátorů, nasadil strategii, kdy se chystá začít vydělávat. Představitelé Oskara zdražení volání do vlastní sítě vysvětlují tím, že tarifní zákazníci mobilní sítě Oskar stejně volají v 60 procentech…

Bratrský server Měšec se dnes ve článku Oskar: skryté zdražování? pouští do cenové analýzy nových tarifů Českého Mobilu. Podle autorky Ivany Černé Oskar v důsledku změny tarifů podražil volání do vlastní sítě: Zdá se, že Oskar, který si vždy zakládal na odlišnosti od zbývajících dvou mobilních operátorů, nasadil strategii, kdy se chystá začít vydělávat. Představitelé Oskara zdražení volání do vlastní sítě vysvětlují tím, že tarifní zákazníci mobilní sítě Oskar stejně volají v 60 procentech případů do cizích sítí. Starší tarify už nelze objednat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).