Hlavní navigace

Microsoft chce propojit světy online hráčů z počítačů a konzolí

15. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft ke své herní konzoli Xbox 360 nabízí placenou online službu Xbox Live, která umožňuje hráčům komunikovat mezi sebou a hrát spolu online hry. Nyní by se mohli zapojit i uživatelé preferující osobní počítače s Windows, konkrétně s Windows Vista. Z hlediska online hraní by pak bylo jedno, jestli hráč vlastní resp. preferuje Xbox 360 nebo počítač s Windows. Microsoft proto začne vydávat své herní tituly původně určené pro Xbox 360 i pro počítače s Windows. První v řadě má být populární…

Microsoft ke své herní konzoli Xbox 360 nabízí placenou online službu Xbox Live, která umožňuje hráčům komunikovat mezi sebou a hrát spolu online hry. Nyní by se mohli zapojit i uživatelé preferující osobní počítače s Windows, konkrétně s Windows Vista. Z hlediska online hraní by pak bylo jedno, jestli hráč vlastní resp. preferuje Xbox 360 nebo počítač s Windows. Microsoft proto začne vydávat své herní tituly původně určené pro Xbox 360 i pro počítače s Windows. První v řadě má být populární Halo 2. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).