Hlavní navigace

Microsoft dodal Evropské komisi požadované dokumenty

24. 11. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft předal Evropské komisi revidovanou verzi technické dokumentace, která patří k nařízením z března 2004. Předání dokumentů potvrdila přímo Evropská komise. Teď přijde opětovné studování poskytnutých informací, zda-li jsou dostatečné a vyhovují nařízení Evropské komise. Kolem této dokumentace se už událo hodně. Letos v červenci dostal Microsoft další pokutu ve výši 281 milionů euro za údajné neplnění nařízení. To však Microsoft popírá a další pokutu hodnotí jako nespravedlivou.…

Microsoft předal Evropské komisi revidovanou verzi technické dokumentace, která patří k nařízením z března 2004. Předání dokumentů potvrdila přímo Evropská komise.

Teď přijde opětovné studování poskytnutých informací, zda-li jsou dostatečné a vyhovují nařízení Evropské komise. Kolem této dokumentace se už událo hodně. Letos v červenci dostal Microsoft další pokutu ve výši 281 milionů euro za údajné neplnění nařízení. To však Microsoft popírá a další pokutu hodnotí jako nespravedlivou. Dokumentace byla předána jen několik málo dní po opětovném připomenutí možnosti denního pokutování. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).