Hlavní navigace

Microsoft představil Games for Windows Marketplace

25. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft se chystá spustit vlastní službu pro stahování počítačových her za poplatek. Games for Windows Marketplace otevře své brány již 15. listopadu tohoto roku a poběží na adrese http://www.gamesforwindows.com. Microsoft chce hráče ke své nové službě přilákat údajně výjimečně rychlým stahováním zakoupených her a pravidelnými cenovými akcemi.

Microsoft se chystá spustit vlastní službu pro stahování počítačových her za poplatek. Games for Windows Marketplace otevře své brány již 15. listopadu tohoto roku a poběží na adrese http://www.ga­mesforwindows­.com. Microsoft chce hráče ke své nové službě přilákat údajně výjimečně rychlým stahováním zakoupených her a pravidelnými cenovými akcemi.

V nabídce bude od začátku minimálně stovka her a portfólio se má dále rozšiřovat. Microsoft hodlá přes Games for Windows Marketplace nabídnout své herní legendy jako je Flight Simulator, Gears of War, Halo, Zoo Tycoon nebo také velmi očekávanou hru Age of Empires Online. V nabídce však budou herní šlágry i od dalších společností.

K placení poslouží platební karta nebo předplacené body, které lze již dnes lze používat pro nákupy přes Xbox Live. Právě účet Xbox Live či Windows Live bude použit pro identifikaci uživatele. Microsoft prozatím nespecifikoval regionální omezení dostupnosti nové služby. Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).