Hlavní navigace

Microsoft oficiálně uvádí Windows Live v češtině

4. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft oficiálně uvedl na český trh služby z rodiny Windows Live, z nichž je ovšem většina nabízena v češtině už nějaký ten pátek. Konkrétně jde o freemailovou službu Windows Live Hotmail, vyhledávač Windows Live Search, komunitní server Windows Live Spaces, e-mailového klienta Windows Live Mail, instant-messagingovou službu Windows Live Messenger, program Windows Live Photogallery pro správu fotek na pevném disku, editor Windows Live Writer pro pohodlnější blogování a stránku Windows Live…

Microsoft oficiálně uvedl na český trh služby z rodiny Windows Live, z nichž je ovšem většina nabízena v češtině už nějaký ten pátek. Konkrétně jde o freemailovou službu Windows Live Hotmail, vyhledávač Windows Live Search, komunitní server Windows Live Spaces, e-mailového klienta Windows Live Mail, instant-messagingovou službu Windows Live Messenger, program Windows Live Photogallery pro správu fotek na pevném disku, editor Windows Live Writer pro pohodlnější blogování a stránku Windows Live Home.

BRAND24

I v České republice rychle roste zájem o komunikaci a vzájemné sdílení multimediálního obsahu prostřednictvím on-line služeb. Většina uživatelů internetu k tomu však stále využívá řadu nepropojených nástrojů. Přicházíme proto s kompletní sadou integrovaných služeb, které propojují všem dobře známé prostředí Windows se světem on-line. To vše navíc zdarma, bezpečně a v českém jazyce, říká k oficiálnímu uvedení české verze služeb Windows Live Tomáš Koška, manažer divize Windows v české pobočce Microsoftu. (Tisková zpráva)

Závěrem ještě odkazy na související články zde na Lupě: Windows Live Mail: nástupce Outlook Expressu, Webové kalendáře velké trojky, Na Windows Live je živo, Windows Live Writer: luxusní blogování?, Windows Live Messenger na cestě k novým uživatelům, Zaslouží si nový Windows Live Hotmail aplaus?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).