Hlavní navigace

Microsoft představil licenční program pro repasovaná PC

12. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft prezentoval novou nabídku Microsoft Authorized Refurbisher Program, jejímž prostřednictvím chce prodejcům repasovaných počítačů usnadnit hromadné licencování operačního systému Windows. Podle analytické společnosti Gartner tvoří repasované počítače deset procent trhu. (cdr.cz) Další správa ze světa softwarových licencí se týká produktů společnosti Adobe, která studentům nabízí levnější lokalizované verze některých svých produktů. Jde o sady CS3 Design Premium a CS3 Web Premium, plus…

Microsoft prezentoval novou nabídku Microsoft Authorized Refurbisher Program, jejímž prostřednictvím chce prodejcům repasovaných počítačů usnadnit hromadné licencování operačního systému Windows. Podle analytické společnosti Gartner tvoří repasované počítače deset procent trhu. (cdr.cz)

Další správa ze světa softwarových licencí se týká produktů společnosti Adobe, která studentům nabízí levnější lokalizované verze některých svých produktů. Jde o sady CS3 Design Premium a CS3 Web Premium, plus samostatné programy Acrobat 8 a Photoshop Extended CS3. Nabídka Creative Suite Students Edition je určena pro nekomerční použití a je zacílená na studenty středních a vysokých škol. Studenti si mohou koupit tento program po prokázání se ISIC kartou. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).