Hlavní navigace

Microsoft uvolnil dva zásadní balíky oprav pro Windows Vista

9. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft uvolnil dva zásadní balíky oprav a záplat pro Windows Vista. Psali jsme o nich už minulý týden a nyní jsou tedy oficiálně k dispozici. O co konkrétně jde naleznete ve znalostní bázi na stránkách podpory Microsoftu v článcích číslo 938194 a 938979, kde jsou uvedeny i odkazy na Microsoft Download Center, odkud si můžete jednotlivé balíky po kontrole pravosti kopie stáhnout. Opravují řadu známých problémů, které lze označit za jakési dětské nemoci Windows Vista. Některé již byly řešeny…

Microsoft uvolnil dva zásadní balíky oprav a záplat pro Windows Vista. Psali jsme o nich už minulý týden a nyní jsou tedy oficiálně k dispozici. O co konkrétně jde naleznete ve znalostní bázi na stránkách podpory Microsoftu v článcích číslo 938194 a 938979, kde jsou uvedeny i odkazy na Microsoft Download Center, odkud si můžete jednotlivé balíky po kontrole pravosti kopie stáhnout. Opravují řadu známých problémů, které lze označit za jakési dětské nemoci Windows Vista. Některé již byly řešeny samostatným patchem. Jedná se spolu s dubnovou kumulativní opravou aplikace Media Center o nejzásadnější aktualizace před vydáním SP1, který se prý již testuje. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).