Hlavní navigace

Microsoft uvolnil SP2 pro Exchange Server 2007

26. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft uvolnil druhý servisní balíček pro Exchange Server 2007. K dispozici je mj. na webu Microsoft Download Center. Kompletní instalační balíček má přes 1754 MB. Kvůli rozsáhlému množství změn nebude tento druhý servisní balíček šířen přes Windows Update, aktualizaci budou muset správci firemních sítí provést manuálně. Instalace druhého servisního balíčku pro Exchange Server 2007 je nutná pro pozdější bezproblémový přechod na Exchange Server 2010, jehož release candidate verze vyšla před…

Microsoft uvolnil druhý servisní balíček pro Exchange Server 2007. K dispozici je mj. na webu Microsoft Download Center. Kompletní instalační balíček má přes 1754 MB. Kvůli rozsáhlému množství změn nebude tento druhý servisní balíček šířen přes Windows Update, aktualizaci budou muset správci firemních sítí provést manuálně. Instalace druhého servisního balíčku pro Exchange Server 2007 je nutná pro pozdější bezproblémový přechod na Exchange Server 2010, jehož release candidate verze vyšla před několika dny.

Z novinek v SP2 pro Exchange Server 2007 můžeme zmínit například spolupráci s Windows Backup pod Windows Server 2008, což ocení zřejmě hlavně menší firmy, které nechtějí kupovat další specializovaný software pro zálohu dat. Přibyly také nové možnosti sledování událostí na serveru nebo správy veřejných složek. SP2 připravuje půdu i pro budoucí úpravy v Active Directory schématu. Technické podrobnosti o novinkách nabízí web Microsoft Technet (v angličtině). (Microsoft TechNet Blog CZ/SK)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).