Hlavní navigace

Microsoft uvolnil Windows Server 2008 RC1

7. 12. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po několika týdnech od vydání nultého release candidate serverového systému Windows Server 2008 společnosti Microsoft došlo k uvolnění release candidate číslo jedna. Jde o poslední testovací milník před vydáním finální verze, která půjde do výroby. Počínaje dnešním dnem je zpřístupněna verze RC1 k zákaznickému testování. Verze RC1 je k dispozici ke stažení na stránkách Microsoftu. Více informací o systému Windows Server 2008 získáte třeba na oficiálních českých stránkách Longhorn.cz. (Tisková…

Po několika týdnech od vydání nultého release candidate serverového systému Windows Server 2008 společnosti Microsoft došlo k uvolnění release candidate číslo jedna. Jde o poslední testovací milník před vydáním finální verze, která půjde do výroby. Počínaje dnešním dnem je zpřístupněna verze RC1 k zákaznickému testování. Verze RC1 je k dispozici ke stažení na stránkách Microsoftu. Více informací o systému Windows Server 2008 získáte třeba na oficiálních českých stránkách Longhorn.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).