Hlavní navigace

Microsoft vydal jedenáct závažných oprav

12. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Shodou okolností letos Safer Internet Day vyšel na druhé úterý v měsíci, kdy společnost Microsoft vydává bezpečnostní záplaty pro své produkty. Tentokrát si softwarový gigant připravil rovnou jedenáct. Oproti avízu z minulého týdne ubyla jedna kritická záplata. Těch je tedy pouze šest a k nim se přidává ještě pět důležitých. V únoru Microsoft látá trhliny prakticky ve všech svých hlavních produktech od operačního systému Windows přes kancelářské sady Office a webový prohlížeč Internet Explorer…

Shodou okolností letos Safer Internet Day vyšel na druhé úterý v měsíci, kdy společnost Microsoft vydává bezpečnostní záplaty pro své produkty. Tentokrát si softwarový gigant připravil rovnou jedenáct. Oproti avízu z minulého týdne ubyla jedna kritická záplata. Těch je tedy pouze šest a k nim se přidává ještě pět důležitých. V únoru Microsoft látá trhliny prakticky ve všech svých hlavních produktech od operačního systému Windows přes kancelářské sady Office a webový prohlížeč Internet Explorer až po vývojářský software Visual Basic. Záplaty jsou jako vždy k dispozici na Microsoft Update. (Microsoft Security Bulletin Summary for February 2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).