Hlavní navigace

Microsoft zlevňuje Office 2010 pro studenty a domácnosti

12. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft představil předvánoční akční cenovou nabídku kancelářské sady Office 2010 v edici pro studenty a domácnosti. Tu lze nyní v rámci akce koupit v podobě kartičky s produktovým klíčem za 1990 korun. Akce platí do 10. prosince a Microsoft jí chce podpořit předvánoční prodej počítačů. Naše akce umožní domácnostem a studentům získat spolu s novým počítačem levněji novou verzi sady Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnosti, říká Petr Bobek, produktový manažer divize Information Worker v…

Microsoft představil předvánoční akční cenovou nabídku kancelářské sady Office 2010 v edici pro studenty a domácnosti. Tu lze nyní v rámci akce koupit v podobě kartičky s produktovým klíčem za 1990 korun. Akce platí do 10. prosince a Microsoft jí chce podpořit předvánoční prodej počítačů. Naše akce umožní domácnostem a studentům získat spolu s novým počítačem levněji novou verzi sady Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnosti, říká Petr Bobek, produktový manažer divize Information Worker v české pobočce společnosti Microsoft.

BRAND24

Původní doporučená maloobchodní cena činila 2490 korun. Sada Office 2010 v edici pro studenty a domácnosti obsahuje textový editor Word, tabulkový kalkulátor Excel, program PowerPoint pro přípravu a prohlížení prezentací a také nástroj OneNote sloužící ke správě poznámek. Licence vylučuje komerční využití. Zakoupený produktový klíč na kartičce lze použít například v kombinaci s instalačním balíčkem staženým z Internetu. Stahovat můžete i ze Slunečnice.cz.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).