Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Milostná korespondence Baracka Obamy od Jirka Lahvička - Nechápu, co vám vadí - víte sám dobře,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2008 11:49

    Jirka Lahvička (neregistrovaný)
    Nechápu, co vám vadí - víte sám dobře, že je triviální se z těchto mailů odhlásit, což ale nechcete udělat, místo toho si radši necháte zaplatit od Lupy za to, že o tom napíšete ufňukanou slohovou práci.

    Pokud jde o žádost o příspěvek, nejspíše to dělá, protože to funguje - a Barackovi daleko lépe než kterémukoliv jinému kandidátovi - Barack Obama dokázal zatím nashromáždit rekordní množství prostředků od rekordního množství lidí (a to jak během primárek, tak během aktuálního cyklu).

    Jak Hillary Clinton, tak John McCain dojeli na to, že podcenili moderní technologie a sílu organizování řadových lidí. A Barack vyhraje proto, že je lepší kandidát, nebo proto, že umí lépe zorganizovat kampaň - důvod si jistě každý vybere sám :-)
  • 7. 10. 2008 13:47

    anonymní
    >>>Barack vyhraje proto, že je lepší kandidát, nebo proto, že umí lépe zorganizovat kampaň - důvod si jistě každý vybere sám :-)

    americky volebni system je pro kandidata zamerne komplikovany - kandidat, ktery nedokaze managovat a postavit svoji volebni strategii fungujici na vice urovnich v radu mesicu nema vlohy pro urad prezidenta
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).