Hlavní navigace

Mistrovství Evropy v korfbalu online

21. 4. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V sobotu 22. dubna od 10:45 bude Audiovizuální centrum Silicon Hill (AVC SH) zajišťovat internetový přenos finálového dne korfbalového Mistrovství Evropy z Budapešti. Odkazy na přenosy a záznamy utkání budou dostupné na stránkách www.korfball.tv nebo přímo na stránkách AVC SH. AVC SH je studentský projekt klubu Silicon Hill, který je členem Studentské unie ČVUT. Streamingové servery a HDV kamery poskytl CESNET a projekt webcastingu velkých korfbalových turnajů finančně podpořil grant z Visegrad…

V sobotu 22. dubna od 10:45 bude Audiovizuální centrum Silicon Hill (AVC SH) zajišťovat internetový přenos finálového dne korfbalového Mistrovství Evropy z Budapešti. Odkazy na přenosy a záznamy utkání budou dostupné na stránkách www.korfball.tv nebo přímo na stránkách AVC SH.

AVC SH je studentský projekt klubu Silicon Hill, který je členem Studentské unie ČVUT. Streamingové servery a HDV kamery poskytl CESNET a projekt webcastingu velkých korfbalových turnajů finančně podpořil grant z Visegrad Fund.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).