Hlavní navigace

Mladá Fronta se pouští do videa. Začala vysílat Euro E15 TV

8. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ekonomické tituly vydavatelství navazují na model DVTV a rozjíždí si vlastní diskusní pořad.

Tomáš Skřivánek, Michal Půr nebo Jan Sedlák. Podle hodností seřazení moderátoři nového pořadu se budou střídat v nepravidelném třicetiminutovém debatním pořadu. Podle tiskové zprávy by v diskusi měly dostávat prostor i otázky čtenářů. 

Nový pořad se bude zaměřovat především na politická a ekonomická témata. Premiéru obstaral rozhovor s Vladimírem Dlouhým

„Prostřednictvím pořadu zprostředkujeme spojení byznysu s atraktivní cílovou skupinou s vysokým podílem čtenářů z řad středního a vyššího managementu, odborníků státní správy a kvalifikovaných specialistů,“ tvrdí šéf divize Euro E15 Tomáš Skřivánek, který by si měl držet především ekonomická témata. 

BRAND24

Současný šéfredaktor týdeníku Euro Michal Půr by se měl zaměřit na politiku. Technologický reportér Jan Sedlák zase pod novou značku převede svůj letitý pořad Connected. Výstupy z jednotlivých debat se mají ve formě reportáží následně objevovat v deníku E15 a týdeníku Euro.

Vlastní internetový diskusní pořad si jako první klasické deníkové vydavatelství pořídila karlínská Economia. Ta se spojila s bývalým týmem veřejnoprávních Událostí, komentářů a vznikl projekt DVTV, který funguje pod doménou Aktuálně.cz. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).