Hlavní navigace

Mobile Internet Forum 2009 již příští týden

30. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Odborná konference Mobile Internet Forum 2009, kterou pořádá náš server Lupa.cz, proběhne už příští týden – přesněji ve čtvrtek 8. října. Zájemci se stále mohou registrovat. Připraveny jsou různé slevy, například i pro členy našeho NetClubu. Mobile Internet Forum 2009 se bude věnovat hlavně reklamnímu potenciálu mobilní komunikace. Je mobilní marketing účinným a využívaným nástrojem? Jaké reklamní aktivity mohou čeští zákazníci očekávat? A budou na ně reagovat? To jsou jen některé z otázek,…

Odborná konference Mobile Internet Forum 2009, kterou pořádá náš server Lupa.cz, proběhne už příští týden – přesněji ve čtvrtek 8. října. Zájemci se stále mohou registrovat. Připraveny jsou různé slevy, například i pro členy našeho NetClubu. Mobile Internet Forum 2009 se bude věnovat hlavně reklamnímu potenciálu mobilní komunikace. Je mobilní marketing účinným a využívaným nástrojem? Jaké reklamní aktivity mohou čeští zákazníci očekávat? A budou na ně reagovat? To jsou jen některé z otázek, kterými se konference bude zabývat.

K dalším tématům bude patřit také technologický rozvoj možností mobilních sítí, placení přes mobil, metodika měření mobilní návštěvnosti a úspěchu mobilních reklamních kampaní, prodej aplikací pro iPhone a Windows Mobile či možnosti otevřené mobilní platformy Android. Program konference i souběžně konaných workshopů naleznete na jejím webu. Mobile Internet Forum 2009 se uskuteční v Konferenčním centru City (Na Strži 1702/65, Praha 4). Na webu akce je podrobněji popsána i cesta autem nebo MHD. Konference začíná v 9:00.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).