Hlavní navigace

Mobilní Gmail má tři nové funkce

22. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilní verze Gmailu má nové funkce užitečné hlavně těm, kdo ji používají pro vyřizování pracovní korespondence. Asi nejdůležitější z nich je možnost snadného přihlášení k vícero účtům. Každý z nich má pak vlastní URL adresu, kterou lze v podobě záložky uložit na pracovní plochu v telefonu. Google přidal také „mobilní podpis“ odlišný od toho, který se na konec e-mailu přidává při práci na stolním počítači. Může to být decentní způsob, adresátovi naznačit, proč odpovídáte tak stručně – píšete…

Mobilní verze Gmailu má nové funkce užitečné hlavně těm, kdo ji používají pro vyřizování pracovní korespondence. Asi nejdůležitější z nich je možnost snadného přihlášení k vícero účtům. Každý z nich má pak vlastní URL adresu, kterou lze v podobě záložky uložit na pracovní plochu v telefonu.

Google přidal také „mobilní podpis“ odlišný od toho, který se na konec e-mailu přidává při práci na stolním počítači. Může to být decentní způsob, adresátovi naznačit, proč odpovídáte tak stručně – píšete přeci z mobilu.

Poslední novinkou je možnost nastavit z mobily také automatické odpovědi na e-maily. Hodí se v případě, že jej v návalu práce před dovolenou zapomenete zapnout z počítače.

Zdroj: Gmail Blog

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář. Zajímá se o digitální technologie a pozoruje, co s námi dělají. | LinkedIn | Twitter

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).