Hlavní navigace

Mobilní ICQ nyní i pro Android, podporuje také Facebook Chat

11. 8. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Oficiální mobilní klient instant-messagingové sítě ICQ je nově dostupný i pro mobily a zařízení se systémem Android. Podporován je konkrétně Android ve verzi 1.5 a vyšší. Kromě komunikace v rámci sítě ICQ je možné využívat i Facebook Chat a sledovat dění na komunitních serverech jako je Facebook či Twitter. Zájemci mohou stahovat zdarma přes Android Market. Mobilní ICQ je již z dřívějška k dispozici také pro iPhone, komunikátory BlackBerry, zařízení se systém Windows Mobile a rovněž v podobě…

Oficiální mobilní klient instant-messagingové sítě ICQ je nově dostupný i pro mobily a zařízení se systémem Android. Podporován je konkrétně Android ve verzi 1.5 a vyšší. Kromě komunikace v rámci sítě ICQ je možné využívat i Facebook Chat a sledovat dění na komunitních serverech jako je Facebook či Twitter. Zájemci mohou stahovat zdarma přes Android Market. Mobilní ICQ je již z dřívějška k dispozici také pro iPhone, komunikátory BlackBerry, zařízení se systém Windows Mobile a rovněž v podobě klasické J2ME aplikace. (Tisková zpráva)

Screenshot

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).