Hlavní navigace

Mobilyzator.cz srovnává mobilní tarify

26. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilyzator.cz je zajímavou nově spuštěnou službou porovnávající mobilní tarify, která pomůže alespoň zjednodušeně se zákazníkům zorientovat, zda nemají zbytečně drahý tarif a zda se jim nevyplatí přejít k jinému operátorovi.  „Zákaznicky atraktivní je možnost porovnávání bonusů k novým tarifům. Uživatelé si na portálu totiž mohou zobrazit, jaké zvýhodněné telefony mohou získat. Porovnávač samozřejmě zobrazuje i bonusy v podobě volání zdarma či dalších dárků,“ uvedl Martin Beneš z portálu…

Mobilyzator.cz je zajímavou nově spuštěnou službou porovnávající mobilní tarify, která pomůže alespoň zjednodušeně se zákazníkům zorientovat, zda nemají zbytečně drahý tarif a zda se jim nevyplatí přejít k jinému operátorovi. 

„Zákaznicky atraktivní je možnost porovnávání bonusů k novým tarifům. Uživatelé si na portálu totiž mohou zobrazit, jaké zvýhodněné telefony mohou získat. Porovnávač samozřejmě zobrazuje i bonusy v podobě volání zdarma či dalších dárků,“ uvedl Martin Beneš z portálu Mobilyzator.cz s tím, že do budoucna bude kalkulačka rozšířena o výpočty tarifů pro rodiny nebo firmy.

MobilMania má Katalog tarifů, podobnou službou je Srovnání tarifů. A pokud máte rádi historické reminiscence, tady je dvanáct let starý Tarif Optimal na Mobil.cz – stále funkční, jen s původními daty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).