Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mohou jít doménoví spekulanti za mříže? od fernet - Naprosto přesně je vystižen stav naší socialistické justice...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2003 9:23

    fernet (neregistrovaný)
    Naprosto přesně je vystižen stav naší socialistické justice pod vedením zasloužilého soudruha Rychetského. Stejně mizerný stav je u Veřejné bezpečnosti, teda Grosstapa. A prokuratura, to je kapitola sama pro sebe.

    Největší problém je přibližně zde :
    1) Agilní, ale hloupý a fízl (vyšetřovatel), který je hodnocen podle počtu "kusů".
    2)Prokurátor (bývalý fízl - hodnocen také od "kusu")sepíše obžalobu (snůška nesmyslů) a předá to okresnímu soudci. Ten o podstatě věci nic neví, je mu to naprosto fuk, ale má kapšišku otevřenou (dětičky potřebují, nové autíško by bodlo,...) a pokud nenasypete, tak jste v loji (v pr...), protože :
    3)Odvoláte se ke krajskému soudu. Pozor !!! tam se neposuzuje věc sama, ale jen, zda postup soudruha okresního soudce byl O.K. A jste finálně v ..., protože již není řádného opravného prostředku. Ozvete-li se, tak dopadnete jako Mach - porušil nedotknutelnost socialistické justice, která chrání socialistické vymoženosti v naší socialistické vlasti (Mach je pravděpodobně gauner, ale přesto má právo na spravedlivý soud)

    V celém řetězu socialistické státní mašinérie se naprosto vytrácí elementární smysl pro spravedlnost, míru a vůbec rozum. Socialistické morálně volní vlastnosti nereformované české justice, feudální privilegia, všeobjímající státní blbost a korupce je smrtelná kombinace.
  • 19. 5. 2003 1:52

    Pierre (neregistrovaný)
    Jen pro doplnění, pan Mach byl odsouzen za to, že jezdil v ČR v autě na německých značkách, za to dostal tuším 8 let. Nějakej fízl v Hradci jel 90 km/hod v obci a srazil těhotnou ženu s jejím čtyřletým synem. Kluka zabil, žena potratila a je od té doby na invalidním vozíku. Dostal 2,5 roku. Jinej fízl v Praze distribuoval 4 roky drogy a dostal podmínku. Dva kontroloři finančního úřadu byli zadrženi při přebírání "výpalného" za přimhouření očí při finanční kontrole. Dostali taky podmínku.
    Co tím chci říct? Zkuste si zaregistrovat doménu standagross.cz (je volná) a spustit na ní třeba pornostránky, schválně za jak dlouho poputujete do vazby?
  • 11. 6. 2003 6:32

    :-) (neregistrovaný)
    Mach nebyl odsouzen za to, na jakých jezdils SPZ. Byl odsouzen (mimo jiné za to), že dělal obchody typu prodej Sparty Praha za 600 milionů a nepůjčil nikomu svoje lízátko. Jo, pokud si pořídíte mercedes za 5 milionů a na kufr si necháte místo označení 500SL dát třeba Zach, to naserete lidí. Pak se ale nemůžete divit. Lidi, kteří si na kufr auta nedají například Václav, ale jezděj ve služebním autě, mívaj klid a víc peněz. Což ovšem jen potvrzuje vaše slova :-)
    P.S.: nevíte někdo o nějaký dobrý lucerně??? Stačila by půlka, jen aby byla trocha světla :-)
    Jooooooooooooooo, láska a pravda.....to je věc.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).