Hlavní navigace

Monika Čížková v nejvyšším vedení Vodafonu v České republice

21. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Monika Čížková v českém Vodafonu povýšila s platností k 1. listopadu 2008 z pozice ředitelky oddělení značky a komunikace na novou viceprezidentkou pro značku a komunikaci Vodafonu v České republice. Stala se tedy členkou nejvyššího vedení firmy a bude zodpovědná za veškerou marketingovou komunikaci Vodafonu a rozvoj a strategii značky. Původně k českému mobilnímu operátorovi přišla v roce 2004 na post ředitelky oddělení průzkumů a plánování. Dosavadní funkci ředitelky oddělení značky a…

Monika Čížková v českém Vodafonu povýšila s platností k 1. listopadu 2008 z pozice ředitelky oddělení značky a komunikace na novou viceprezidentkou pro značku a komunikaci Vodafonu v České republice. Stala se tedy členkou nejvyššího vedení firmy a bude zodpovědná za veškerou marketingovou komunikaci Vodafonu a rozvoj a strategii značky. Původně k českému mobilnímu operátorovi přišla v roce 2004 na post ředitelky oddělení průzkumů a plánování. Dosavadní funkci ředitelky oddělení značky a komunikace vykonávala od února tohoto roku.

V poslední době jde o několikátý personální přesun na těch „viditelnějších“ pozicích v českém Vodafonu. Už jsme vás informovali, že firmu opustil Chris Robbins (viceprezidenta pro marketing) i o přesunu Filipa Hrubého z pozice tiskového mluvčího do křesla senior manažera Corporate Communication či jmenováni Miroslava Čepického novým tiskovým mluvčím. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).