Hlavní navigace

Motomail má být "Facebookem pro auta"

29. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Facebookem pro auta a jejich řidiče se má s trochou nadsázky má stát nový projekt rádia Evropa 2 a společnosti Lagardere nazvaný Motomail.cz. Umožní řidičům komunikovat zadáním registrační značky s řidiči jiných vozů, pokud ti ovšem před tím spárovali RZ svého vozu se svým mobilním telefonem. Kromě toho budou moci řidiči zadávat a také vyhledávat dopravní informace, které Evropa 2 bude šířit i svým vysíláním a pomocí systému RDS. Na webu je zatím k dispozici betaverze služby, postupně by se…

Facebookem pro auta a jejich řidiče se má s trochou nadsázky má stát nový projekt rádia Evropa 2 a společnosti Lagardere nazvaný Motomail.cz. Umožní řidičům komunikovat zadáním registrační značky s řidiči jiných vozů, pokud ti ovšem před tím spárovali RZ svého vozu se svým mobilním telefonem. Kromě toho budou moci řidiči zadávat a také vyhledávat dopravní informace, které Evropa 2 bude šířit i svým vysíláním a pomocí systému RDS. Na webu je zatím k dispozici betaverze služby, postupně by se měly objevit klientské aplikace pro chytré telefony a služba by měla odstartovat do ostrého provozu v srpnu až v září. Provozovatel služby společnost Lagardere v Česku provozuje kromě radiostanic také webový hudební portál Koule.cz se 176 tisíci unikátními návštěvníky měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).