Hlavní navigace

Mozilla a Microsoft oznamují Firefox s vyhledáváním přes Bing

28. 10. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Specifická verze Firefoxu bude integrovat vyhledávání přes Microsoft Bing, nastavení domovské stránky na www.bing.com a AwesomeBar. Bing je v klasickém Firefoxu volitelná možnost pro vyhledávání, počáteční nastavení je na vyhledávání prostřednictvím Google. Právě ze zahrnutí vyhledávání přes konkrétní vyhledávací stroje má Mozilla významnou část příjmů (a zejména od Google, kde smlouva bude muset být obnovena v listopadu tohoto roku).

Specifická verze Firefoxu bude integrovat vyhledávání přes Microsoft Bing, nastavení domovské stránky na www.bing.com a AwesomeBar. Bing je v klasickém Firefoxu volitelná možnost pro vyhledávání, počáteční nastavení je na vyhledávání prostřednictvím Google. Právě ze zahrnutí vyhle­dávání přes konkrétní vyhledávací stroje má Mozilla významnou část příjmů (a zejména od Google, kde smlouva bude muset být obnovena v listopadu tohoto roku).

Pokud toužíte po Firefoxu s přednastave­ným vyhledává­ním přes Bing, můžete si tuto verzi stáhnout z Firefox with Bing

Zdroj: Offering a Customized Firefox Experience for Bing Users

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).