Hlavní navigace

Mozilla bude spolupracovat s autory distribucí Linuxu

12. 12. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Foundation oznámila, že chystá sérii interních změn pro zahájení hlubší spolupráce s výrobci různých distribucí Linuxu. Mozilla bude v kontaktu přímo se zástupci jednotlivých společností a organizací a díky takto zlepšené komunikaci by pak prý mělo být možné lépe reagovat na požadavky autorů jednotlivých distribucí Linuxu. Společně by měly obě zainteresované strany spravovat patche, připravovat balíčky pro jednotlivé distribuce a jednat o směrování projektu. Spolupráce má v budoucnu…

Mozilla Foundation oznámila, že chystá sérii interních změn pro zahájení hlubší spolupráce s výrobci různých distribucí Linuxu. Mozilla bude v kontaktu přímo se zástupci jednotlivých společností a organizací a díky takto zlepšené komunikaci by pak prý mělo být možné lépe reagovat na požadavky autorů jednotlivých distribucí Linuxu. Společně by měly obě zainteresované strany spravovat patche, připravovat balíčky pro jednotlivé distribuce a jednat o směrování projektu. Spolupráce má v budoucnu pomoci vyřešit například problémy, s jakými se nedávno setkal Debian. (Root.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).