Hlavní navigace

Mozilla Comunity Store: nový obchod pro fanoušky Mozilly

5. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Své brány otevřel nový e-shop Mozilla Comunity Store, který je výsledkem strategického partnerství Mozilly a služby Zazzle.com. Nový e-shop nyní běží vedle starého známého Mozilla Store. Na rozdíl od něj je sortiment Mozilla Comunity Store omezen čistě na trička, ovšem zájemci si mohou navrhnout jeho vlastní vzhled třeba s motivem Firefoxu 3. Navazuje vlastně na soutěž o design oficiálních triček, se kterou letos přišel server SpreadFirefox.com.

Své brány otevřel nový e-shop Mozilla Comunity Store, který je výsledkem strategického partnerství Mozilly a služby Zazzle.com. Nový e-shop nyní běží vedle starého známého Mozilla Store. Na rozdíl od něj je sortiment Mozilla Comunity Store omezen čistě na trička, ovšem zájemci si mohou navrhnout jeho vlastní vzhled třeba s motivem Firefoxu 3. Navazuje vlastně na soutěž o design oficiálních triček, se kterou letos přišel server SpreadFirefox­.com.

DT24

Právě některé ze soutěžních návrhů je možné objednat si nyní na vlastní tričko, eventuálně lze použít vlastní design. Ten si pak budou moci vybrat z galerie ke zhotovení i ostatní nakupují. Pokud vás nabídka zaujala, tak do 25. prosince můžete při zadání kódu MOZILLAMERCH uplatnit dvacetiprocentní slevu na objednávku. Mozilla pochopitelně novým e-shopem utužuje komunitu kolem svých produktů, která se jí vlastně stará o bezplatný, ale dosti účinný marketing. Původní e-shop Mozilla Store poběží i nadále.

A když už jsme u těch triček, tak připomínáme, že je tu také butik na Root.cz s tričky, ale i dalším oblečením nebo třeba i hrníčky s motivem Linuxu. Chcete-li objednané zboží použít jako vánoční dárek, objednávejte jej do pondělí 15. prosince.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).