Hlavní navigace

Mozilla spustila Marketplace, prozatím jen pro pozvané

13. 6. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Marketplace je prozatím přístupné pouze pro pozvané, ale v zásadě jde o další obchod s aplikacemi, v tomto případě schopnými běhu ve webovém prohlížeči a na Windows, Macu i Linuxu. Na samém počátku obchod obsahuje pouze zhruba dvě stovky aplikací. Pokud máte štěstí (a hlavně pozvánku) a do Marketplace můžete vstoupit, budete tak jako tak potřebovat nejnovější Firefox 16 Nightly.

Mozilla Marketplace je prozatím přístupné pouze pro pozvané, ale v zásadě jde o další obchod s aplikacemi, v tomto případě schop­nými běhu ve webovém prohlížeči a na Windows, Macu i Linuxu. Na samém počátku obchod obsahuje pouze zhruba dvě stovky aplikací. Pokud máte štěstí (a hlavně pozvánku) a do Marketplace můžete vstoupit, budete tak jako tak potřebovat nejnovější Firefox 16 Nightly.

Mozilla nabízí i příklad aplikace (viz Evernote či Lord of Ultima), ale bohužel i zde budete nejspíš potřebovat pozvánku (vedle nutnosti používat BrowserID pro přihlášení). Jediné na co se lze podívat jsou dema HTML 5.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).