Hlavní navigace

Mozilla Thunderbird 2.0.0.22 přináší bezpečnostní opravy

23. 6. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vyšla nová opravná verze e-mailového klienta Mozilla Thunderbird označená jako 2.0.0.22. Jedná se o pravidelnou aktualizaci, která tentokrát přináší celkem sedm bezpečnostních oprav, jiné změny nejsou hlášeny. Žádná z opravovaných chyb nebyla označena za kritickou, jedna má ale statut vysoce nebezpečné. Další čtyři opravované chyby jsou označeny jako mírně nebezpečné a nebezpečnost poslední dvojice je prezentována jako nízká. Přesto ale lze aktualizaci doporučit. Nový Mozilla Thunderbird 2.0.0…

Vyšla nová opravná verze e-mailového klienta Mozilla Thunderbird označená jako 2.0.0.22. Jedná se o pravidelnou aktualizaci, která tentokrát přináší celkem sedm bezpečnostních oprav, jiné změny nejsou hlášeny.

Žádná z opravovaných chyb nebyla označena za kritickou, jedna má ale statut vysoce nebezpečné. Další čtyři opravované chyby jsou označeny jako mírně nebezpečné a nebezpečnost poslední dvojice je prezentována jako nízká. Přesto ale lze aktualizaci doporučit. Nový Mozilla Thunderbird 2.0.0.22 je k dispozici pro všechny podporované platformy a nechybí česká lokalizace. Stahovat můžete i ze Slunečnice.cz. Současným uživatelům se samozřejmě nabízí inkrementální aktualizace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).