Hlavní navigace

Názor k článku MS šmíruje data klientů na Internetu a kšeftuje s nimi od Marek - Jo presne s tim souhlasim. Nechme ho at...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2001 19:26

    Marek (neregistrovaný)
    Jo presne s tim souhlasim. Nechme ho at jde svoji cestou a my pujdeme svoji.

    Me to proste neva, at si klidne lidi pouzivaji M$, kdyz chteji, at zna jejich data, at jim posila BSA vyderacsky kazety, klido. Ja ale to resim jinak a jsem v pohode.

    Nepotrebuji M$ soft a nemusim jej pouzivat, ptz to co M$ at uz na serveru ci desktopu implementoval uz v jinych systemech je (tedy pokud nemluvime o asistentovi z office, ale toho at si m$ uzivatele dobre uziji ;) ).
    M$ furt jen neco kopiruje, jako se svoji databazi (MS SQl Server = Sybase), Active Directory = Novell directory, ted zase vidi jak Java jde 3 roky nahoru a tak ji okopiruje v C#, narve tam tuny kecu o tom pitomym COM a zase jen kopiruje a to nemluvim o tom jak prohral M$ soudni pre na komprimacni algoritmus ktery ukrad, nebo o tom, jak nelegalne pouzival RSA, aniz na to mel licenci (ted se naoplatku s RSA moc dobre kamaradi).
    Takovych pripadu jsou stovky a keci o tom, ze M$ nabizi co jiny nemaji je jen od lidi co jsou klikaci a proste neumeji nic jinyho pouzivat nez m$.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).