Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Napster prodává hudbu v MP3 a bez DRM od SaSaLuky - TO zase já výhradně nakupuji MP3 v ruském...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2008 15:01

    SaSaLuky (neregistrovaný)
    TO zase já výhradně nakupuji MP3 v ruském e-shopu na adrese www.mp3sale.ru. Nebo www.mp3million.com Výhodou tohoto e-shopu je pořízení celého alba za 1 dolar, každý jednotlivý track/skladba se dá pořídit za 0,15 centů.
    Tomu říkám perfektní obchodní strategii. Další nespornou výhodou je dobíjení kreditu na účtu zákazníka formou telefonického spojení do zemí jako je Lichtenštejnsko, nebo na některá audiotexová čísla ve vybraných zemích světa. Já třeba pravidelně dobijím kredit zavoláním na lichtenštejnské telefonní číslo. Minuta mne stojí jen 2,- Kč prostřednictvím VoIP operátora. Minimální délka hovoru musí být 10 minut abyste si dobili kredit ve výši 3 dolary. Takže minimální dobití kreditu je 20,- Kč aspoň pro mne.
    Nevím jestli se dá dovolat na toto číslo z jiných sítí, ale předpokládám, že cena bude kolem 16,- Kč/min, protože se jedná o mobilní telefonní číslo zaregistrované někde v Lichtenštejsku.
    Služba, která toto umožňuje se jmenuje www.daopay.com. Vřele toto doporučuji.

    Neberte to jako neplacenou reklamu, je to spíše taková recenze zákazníka ruského e-shopu. Jsem s tím nadmíru spokojenej a vřele toto doporučuji všem, je to vše legání a za hubičku. Tedy za málo peněz, nemusíte být zrovna boháčí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).