Hlavní navigace

Nefunkčnost free-mailu Centra

25. 5. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nepříjemná chyba se aktuálně objevuje na free-mailu Centra. Uživatel se sice může bez problémů přihlásit do své schránky, místo zobrazení libovolné zprávy se však dočká jen chybové hlášky PHP: Warning: popen(„/centrum/mail3/bin/parse.exe xyz /html“,„r“) – Resource temporarily unavailable in /var/www/mail/view.php on line 138. Telefonní help-line Centra bohužel funguje jen v pracovní dny, příčinu a dobu trvání výpadku se mi proto zatím nepodařilo zjistit.

Nepříjemná chyba se aktuálně objevuje na free-mailu Centra. Uživatel se sice může bez problémů přihlásit do své schránky, místo zobrazení libovolné zprávy se však dočká jen chybové hlášky PHP:
Warning: popen(„/centrum/ma­il3/bin/parse­.exe xyz /html“,„r“) – Resource temporarily unavailable in /var/www/mail/vi­ew.php on line 138.
Telefonní help-line Centra bohužel funguje jen v pracovní dny, příčinu a dobu trvání výpadku se mi proto zatím nepodařilo zjistit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).