Hlavní navigace

Nejlepší blogspoty za únor získaly opět honorář

6. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čtenářské blogy na Lupě se během února zaplnily mnohdy opravdu zajímavými a obsažnými příspěvky, takže výběr těch nejlepších pro ocenění honorářem tentokrát nebyl zrovna lehký. Byla to však práce příjemná a věříme, že výsledek výběru potěší i oceněné blogery. Honorovaných příspěvků je za únor rovných patnáct a jsou z následujících blogů:

Čtenářské blogy na Lupě se během února zaplnily mnohdy opravdu zajímavými a obsažnými příspěvky, takže výběr těch nejlepších pro ocenění honorářem tentokrát nebyl zrovna lehký. Byla to však práce příjemná a věříme, že výsledek výběru potěší i oceněné blogery. Honorovaných příspěvků je za únor rovných patnáct a jsou z následujících blo­gů:

http://martin­.blog.lupa.cz
http://manage­ment.blog.lupa­.cz
http://silent­.blog.lupa.cz
http://jilm.blog­.lupa.cz
http://halogan­.blog.lupa.cz
http://jankuv­.blog.lupa.cz
http://beneta­.blog.lupa.cz

Všem blogerům děkujeme za výbornou práci (i když věříme, že pro ně je to určitě spíš zábava) a ostatním držíme palce, aby se v příštím ocenění dostalo i na ně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).