Hlavní navigace

NetCentrum chystá video projekt, povede ho David Hác

29. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost NetCentrum, pod kterou nyní spadají portály Centrum.cz i Atlas.cz, potvrdila, že do jejích řad přichází David Hác, o čemž jsme vás již s předstihem informovali. Bývalý ředitel společnosti FunPower, která provozuje server pro sdílení videa N-Joy.cz, v novém působišti povede od 1. května tým, který se bude starat o přípravy nového projektu společnosti NetCentrum souvisejícím s online videem. Video produkt připravovaný v NetCentru mě velice láká a věřím, že mé zkušenosti přispějí k jeho…

Společnost NetCentrum, pod kterou nyní spadají portály Centrum.cz i Atlas.cz, potvrdila, že do jejích řad přichází David Hác, o čemž jsme vás již s předstihem informovali. Bývalý ředitel společnosti FunPower, která provozuje server pro sdílení videa N-Joy.cz, v novém působišti povede od 1. května tým, který se bude starat o přípravy nového projektu společnosti NetCentrum souvisejícím s online videem. Video produkt připravovaný v NetCentru mě velice láká a věřím, že mé zkušenosti přispějí k jeho úspěšné realizaci, říká David Hác. Video na Internetu je zcela něco jiného, než obsah pro tradiční televizi. Vyžaduje jiné odborné znalosti nejen v oblasti tvorby, ale i technologií a distribuce. A David je jedním z mála odborníků na českém trhu, který má bohaté zkušenosti s online videem, uvedl Jakub Unger, ředitel NetCentra pro obsah. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).